Може ли Матей Казийски за продължи кариерата си в България? Този

...
Може ли Матей Казийски за продължи кариерата си в България? Този
Коментари Харесай

Може ли Матей Казийски да продължи кариерата си в България?

Може ли Матей Казийски за продължи кариерата си в България? 

Този въпрос си задават хилядите последователи на волейбола в България.

Естествено за тях е още по-важно Матей Казийски да облече още веднъж екипа на националния тим на България и да го поддържа в борбата за присъединяване на Олимпийските игри в Париж 2024, само че към момента няма индикация, че това може да се случи. 
 Владо Николов: С Матей Казийски в състава, България ще играе на Олимпиада! Владо Николов: С Матей Казийски в състава, България ще играе на Олимпиада!
В същото време Sportal.bg научи, че има най-малък късмет 38-годишната българска волейболна звезда да се завърне в efbet Супер Волей, в който е състезавал за родния си клуб Славия и за Нефтохимик (Бургас).
 Матей Казийски блесна с 20 точки и MVP за победа №11 в Италия Матей Казийски блесна с 20 точки и MVP за победа №11 в Италия
Според информация на Sportal.bg , към Матей Казийски е имало питане от Хебър (Пазарджик) да се причисли към отбора на първенците още преди началото на този сезон.

Тимът от Пазарджик е бил подготвил по-голяма заплата, от тази която Матей Казийски взима сега във вицешампиона на Европа. 

View this post on Instagram
A post shared by le bimbe di Kaziyski (@le.bimbe.di.kaziyski)

Заради настоящ контракт с италианския гранд, българският волейболист даже не е разгледал офертата.

След края на този сезон обаче договорните връзки на Матей Казийски с Тренто изтичат и той към момента не е възобновил договора си ти отбора, с който е спечелил всички вероятни трофеи в международния волейбол на клубно равнище.

От Хебър не престават да мечтаят, че може да привлекат Матей Казийски в състава си за идващия сезон, с цел да създадат пробив в Шампионската лига…, само че е подозрително, че ще се случи.

Най-вероятно Матей Казийски и брачната половинка му Елизабета ще решат да останат в Италия, тъй като дребният Александър Казийски ще е първи клас и стартира учебно заведение и те държат да стартира образованието си на Апенините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР